Agrar i Kristianstad är ett expansivt företag som startade år 1997. I grunden är Agrar ett lantbruksföretag, med maskinstation och legotorkning, men sedan år 1999 har företaget även varit verksam inom media. Vår nisch är att producera text, bild, film, böcker och webbtjänster inom lantbruk och entreprenad till egna produkter eller som frilansprojekt till andra tidningar eller företag.

Våra egna tidningar är NilehnTeknik, den enda renodlade tekniktidningen inom lantbruk som kommer ut med 4 nummer per år och kostar endast 299 kronor + 6% moms för ett helår. Till den finns en webbtidning, www.nilehnteknik.se. Den webbplatsen har alla de senaste tekniknyheterna inom lantbruk och den uppdateras flera gånger per dygn.

Inom entreprenadbranschen för bygg, anläggning, park och grönyta har vi tidningen Conpot som är gratis. Den skickas ut med 12 nummer per år till alla företag som önskar tidningen inom dessa branscher. Får ni inte Conpot men vill ha den klicka här. Även Conpot har en nyhetssajt: www.conpot.sewww.lantbruksnytt.com kan ni se nyheter på webbTV. En ny sändning finns tillgänglig senast klockan 12.00 varje dag året runt.


Se lantbruksnyheter på WebbTV.

Med en apple tv, smartphone, surfplatta eller dator kan ni se Lantbruksnytt med kvalitet som vilket tvprogram som helst. Varje dag senast klockan 12:00 laddas en ny nyhetssändning upp. Har ni inte tid att titta just då finns programmen alltid kvar för senare visning.


NilehnTeknik
NilehnTeknik är den enda renodlade tekniktidningen för lantbruket. Den kommer ut med 4 nummer per år och kostar endast 299 kronor + 6% moms för ett års prenumeration.

Klicka på knappen nedan för att prenumerera!

Prenumerera
Conpot
Conpot är en entreprenadtidning för företag och anställda inom bygg, anläggning, park och grönyta. Tidningen kommer ut med 12 nummer per år och gratis för alla i branschen.

Klicka på knappen nedan om ni vill ha Conpot gratis!

Prenumerera