Agrar i Kristianstad är ett expansivt företag som startade år 1997. I grunden är Agrar ett lantbruksföretag, med maskinstation och legotorkning, men sedan år 1999 har företaget även varit verksam inom media. Vår nisch är att producera text, bild, film, böcker och webbtjänster inom lantbruk och entreprenad till egna produkter eller som frilansprojekt till andra tidningar eller företag.

Våra egna tidningar är NilehnTeknik, den enda renodlade tekniktidningen inom lantbruk som kommer ut med 4 nummer per år och kostar endast 299 kronor + 6% moms för ett helår. Till den finns en webbtidning, nilehnteknik.se. Den webbplatsen har alla de senaste tekniknyheterna inom lantbruk och den uppdateras flera gånger per dygn.
lantbruksnytt.se kan ni läsa nyheter inom lantbruk samt se det dagliga nyhetsprogrammet på webb-TV. Ett nytt program laddas upp senast klockan 12 alla dagar hela året.

Innom entreprenadbranschen för bygg, anläggning, park och grönyta har vi nyhetssajten conpot.se


Se lantbruksnyheter på WebbTV.

Med en apple tv, smartphone, surfplatta eller dator kan ni se Lantbruksnytt med kvalitet som vilket tvprogram som helst. Varje dag senast klockan 12:00 laddas en ny nyhetssändning upp. Har ni inte tid att titta just då finns programmen alltid kvar för senare visning.


NilehnTeknik
NilehnTeknik är den enda renodlade tekniktidningen för lantbruket. Den kommer ut med 4 nummer per år och kostar endast 299 kronor + 6% moms för ett års prenumeration.

Klicka på knappen nedan för att prenumerera!

Prenumerera
Conpot
Gratis nyheter för företag och anställda inom bygg, anläggning, park och grönyta.

Klicka på knappen för att besöka nyhetssajten conpot.se

Besök